Lounas
-
Lounas 11-15
Kuohkeaa fenkolikeittoa ja tryffeliöljyä
L, G
11,80€ Sitruunamarinoitua suolasiikaa, tillimajoneesia ja salaattia
L, G
14,60€ Prässättyä häränrintaa, metsäsienikastiketta ja keitinperunaa
L, G
15,00€ Voissa paistettua Airiston kuhaa, murskattua perunaa ja tillikermaviiliä
L, G, sis. alkukeiton
31,20€ Crème brûlée ja mansikkasorbettia
L, G
9,50€ -
Lounas 11-15
Kuohkeaa fenkolikeittoa ja tryffeliöljyä
L, G
11,80€ Hiillostettua vasikan filettä, parmesan-majoneesia ja salaattia
L, G
14,60€ Brändön kirjolohta ja vihanneksia tillismetanakastikkeessa ja keitinperunaa
L, G
15,00€ Paistettua siikaa, tuoretomaatti-voikastiketta ja kukkakaalia
L, G, sis. alkukeiton
31,20€ Karpalojäädykettä ja valkosuklaafudgea
G
8,00€ -
Lounas 11-15
Kirkasta kuhakeittoa
L, G
13,00€ Paistettua halloumia, chili-gremolataa ja salaattia
L, G
14,60€ Poikien kalapuikot jo vuodesta 2007, remouladea ja keitinperunaa
L
15,00€ Paistettua siikaa, vihreää parsaa ja tuoretomaatti-voikastiketta
L, G, sis. alkukeiton
31,20€ Karpalojäädykettä ja valkosuklaafudgea
G
8,00€ -
Lounas 11-15
Kirkasta kalakeittoa
L, G
13,00€ Paahdettua maalaiskananpojanrintaa, paprikamajoneesia ja salaattia
L, (G)
14,60€ Maksa itse
L, G
17,60€ Päivän kalasaalis
sis. alkukeiton
Päivän jälkiruoka
-
Torilounas klo 13.00 –>
Lauantain torilounas koostuu alku,- pää- ja jälkiruoasta. Tarjolla joko erillisinä annoksina tai kolmen ruokalajin kokonaisuutena. Annoksia tarjolla niin kauan kuin riittää! Torilounaan annokset eivät ole tilattavissa ennakkoon.
Lisätään myöhemmin viikolla!
-
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, tomaattia ja parmesaania
L, G
Suolasiikaa, vihreää parsaa ja tilli-kermaviiliä
L, G
Airiston kuhaa, vihreää parsaa, murskattua perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G
tai Rosmariinivoissa paistettua vasikan entrecotea (NL), Macairen perunaa ja burgundinkastiketta
L, G
Raparperijäädykettä ja valkosuklaafudgea
G
Menu 72€/hlö
Viinipaketti 48€/hlö -
À la carte -lista
ALKURUOKIA
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, tomaattia ja parmesaania
L, G
15€ Suolasiikaa, vihreää parsaa ja tilli-kermaviiliä
L, G
18€ Etanoita wasabivoissa ja dukkahia
L, G
15€ Vitello tonnato
L, G
17€ PÄÄRUOKIA
Parsarisottoa
L, G
28€ Wallenbergin pihvi Eskolan tilan vasikasta, muusia, hernettä ja puolukkaa
L
30€ Airiston kuhaa, vihreää parsaa, murskattua perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G
37€ Rosmariinivoissa paistettua vasikan entrecotea (NL), Macairen perunaa ja burgundinkastiketta
L, G
37€ JÄLKIRUOKIA
Philadelphia-tuorejuustokakkua ja mangosorbettia
L
14€ Raparperijäädykettä ja valkosuklaafudgea
G
14€ Päivän juusto, Mamisten siemennäkkärillä ja päivän hillolla
G
7€
-
Menu tarjolla sunnuntaina 11.5. Tervetuloa juhlistamaan äitienpäivää!
Alkuruoat
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, tomaattia ja parmesaania
L, G
15€ Suolasiikaa, vihreää parsaa ja tilli-kermaviiliä
L, G
18€ Vitello tonnato
L, G
17€ Pääruoat
Parsarisottoa
L, G
28€ Airiston kuhaa, vihreää parsaa, Katunpään perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G
37€ Wallenbergin pihvi Eskolan tilan vasikasta, muusia, puolukkaa ja hernettä
L
30€ Jälkiruoat
Philadelphia-tuorejuustokakku ja mangosorbettia
L
14€ Raparperijäädykettä ja valkosuklaafudgea
G
14€ Rakenna oma kolmen ruokalajin menukokonaisuus: alkuruoka + pääruoka + jälkiruoka
Menu Parsarisotolla
53€ Menu Airiston kuhalla
64€ Menu Wallenberginpihvillä
58€
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varauksen voit tehdä joko soittamalla ravintolaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].
Yli kuuden hengen varauksissa pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä sähköpostitse!
Lihojen alkuperämaat:
kana (FI), kinkku (IT/DEU), vasikka (FI/NL), nauta (FI), possu (FI), peura (FI), ankka (FR), sorsa (FI), karitsa (FI)
Allergeenit: L=laktoositon, G=gluteeniton, M=maidoton, V=vegaani
(G) = saatavilla gluteenittomana

Ruokakulttuurin koti Aurajokirannassa
Mami on kulinaristien suosima trendivapaa kortteliravintola Turun vanhassa kaupungissa. Olemme toimineet Casagranden talossa, Vähätorin laidalla, jo 18 vuotta.
Sillä välin kun Turusta on kehittynyt mainio ruokakaupunki, meidän tapamme pitää ravintolaa on pysynyt aika lailla ennallaan. Teemme edelleen taidokasta mutta konstailematonta ruokaa kulloisenkin sesongin raaka-aineista, jotka hankimme vuosien saatossa valikoituneilta luottotoimittajiltamme.
Ei kai se sen kummempaa vaadi tulla klassikoksi?

Pystybaari
Jos haluat poiketa lasilliselle tai syödä spontaanisti ilman pöytävarausta, bongaa Mamin uusi pystybaari. Se on vähän peremmällä ravintolassa, mutta kannattaa tietää ja piipahtaa.
Kabinetti
Maksimissaan kuudelletoista hengelle sopiva tunnelmallinen kabinetti odottelee varaajia ravintolan perällä. Mainio paikka vaikka juhlavalle perheaterialle tai yrityksen vieraiden kestitsemiseen.

Marko Rauhala
Kokki, Mamin perustaja
“Kokkaus ei ole taikatemppujen tekemistä, vaan ihan vain ruoanlaittoa, tosin rakkaudella niin raaka-aineita kuin ruoan syöjiä kohtaan.”
Hyvän ruoan takuumies ja krouvin ruoan ystävä.


Lauri Komonen
Nuorissa on voimaa!
Lauri on aloittanut Mamissa nuorena oppipoikana ja on nykyään yksi keittiömme kulmakivi.
Kaikkiaan meillä työskentelee kymmenkunta ihanaa Mamista. Ainutlaatuista porukkaa, tule tutustumaan.
Varaukset
Mamin aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-pe 11-22
La 13-22
Su Suljettu
Keittiön huoltotauko arkisin 15-16.30.
Erikoispäivät
11.5.2025 Äitienpäivä 13-18
29.5.2025 Helatorstai, suljettu
Online-varaukset kuuteen henkilöön asti, sitä suuremmat varaukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Mikäli seurueen koko on 8 henkeä tai sen yli, edellytämme ennakkoon tilattua yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varaukset tulee tehdä osoitteeseen [email protected]. Varaus on vahvistettu, kun saat meiltä vahvistusviestin.Lounaalla pidämme pöytää varattuna viisi minuuttia varausajan alkamisesta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle tai ilmoita myöhästymisestä, pöytä annetaan eteenpäin.






